Ga naar content
Terug

Onderhoudsvriendelijke tuin

Leafs

Een heerlijke tuin die weinig onderhoud nodig heeft

Ook een onderhoudsarme tuin kan wel degelijk sfeervol zijn. In Nijkerk realiseerden we zo’n tuin. Strak, sfeervol en tijdloos. De bewoners kunnen heerlijk genieten van hun tuin, zonder dat ze veel tijd kwijt zijn aan het onderhoud.

De ontwerper bedacht een strak ontwerp. Met bestrating, stukjes gras en kleine borders, die helemaal niet zo klein ogen. Kenmerkend is het gebruik van minder strakke materialen, waardoor de tuin een levendige uitstraling heeft. Zoals de houten schutting van Zweeds rabat, met daarachter een zwarte bamboe met sprieten en blaadjes. En kinderkopjes in de bestrating. Informeer naar de mogelijkheden >>

"Na het prachtige ontwerp en een voorstel te ontvangen wisten we het al snel, deze tuin willen we! Feenstra Hoveniers heeft de klus opgepakt en naar wens uitgevoerd. Wij zijn heel tevreden."
Fam. De Bruin - Nijkerk

Bekijk ook deze droomtuinen


Onderhoudsvriendelijke tuin

Geniet je graag van je tuin, maar heb je geen groene handen? Kies voor een onderhoudsvriendelijke tuin! Veel mensen denken daarbij al gauw aan een tuin met vooral bestrating. Gelukkig is er veel meer mogelijk. We leggen regelmatig een onderhoudsvriendelijke tuin aan. Met een slim gebruik van gras, borders en bestrating. En beplanting die niet zoveel onderhoud nodig heeft. Een onderhoudsvriendelijke tuin is ideaal voor mensen met weinig tijd én voor mensen die bijvoorbeeld vanwege ouderdom of een beperking liever niet al te veel in de tuin bezig zijn.

Informeer naar de mogelijkheden >>