Ga naar content
Terug

Schutting laten plaatsen

Hecht je aan je privacy, zeker in je eigen tuin? Kies dan voor een schutting als tuinafscheiding. We leveren en plaatsen alle typen schuttingen. Kwaliteit én gemak verzekerd.

Welk type schutting wil je?

Er zijn vele mooie oplossingen leverbaar, ook voor jouw tuin. Zoals een schutting met betonnen palen en onderplaten, gecombineerd met schuttingdelen van grenen, Douglashout of hardhout. Is dit hout na velen jaren aan vervanging toe? Dan hoef je alleen het hout te vernieuwen. Houd je van veel groen? Kies dan voor een betongaasschutting, bestaande uit betonnen of houten palen en betongaas waar een klimop tegenaan groeit. Of kies voor de exotische uitstraling van een bamboeschutting.

Kwaliteit verzekerd

Alles wat we leveren is goed en degelijk. Dat geldt dus ook voor onze schuttingen. We werken hiervoor nauw samen met een gespecialiseerde leverancier die – net als wij – gaat voor kwaliteit. Je kunt er dus van op aan dat jouw schutting heel veel jaren meegaat.

Mooi, stevig en functioneel

Als je een schutting goed plaatst, is deze goed bestand tegen weer en wind. Wij hebben veel ervaring met het plaatsen van alle typen schuttingen. Mooi om te zien én functioneel.

Overzichtspagina
Branch