Ga naar content
Terug

Tuin met cortenstaal

Leafs

Een stoere, sfeervolle tuin met groen én staal

Cortenstaal geeft je tuin een stoer karakter. En het mooie is: cortenstaal past in elk type tuin. Van minimalistisch en modern tot klassiek. Onlangs koos een gezin in Ermelo voor dit materiaal. Met als resultaat: een karaktervolle voortuin die in het oog springt.

Met cortenstaal realiseerden we voor het huis verhoogde ronde bakken die mooi contrasteren met de beplanting. Het gaat om twee bakken, met in elke middelste ring een dennenboompje. Het cortenstaal keert terug helemaal onderaan de gevel. Antracieten bestrating leidt naar de voordeur. In de achtertuin legden we sierbestrating en het gazon.

Informeer naar de mogelijkheden >>


Bekijk ook deze droomtuinen


Tuin met cortenstaal

Houd je van stoer én sfeervol? Steeds meer mensen kiezen voor cortenstaal in hun tuin. En ook wij werken er graag mee. Want we creëren daarmee allerlei mooie vormen, die mooi contrasteren met het groen. Iets voor jou?

Cortenstaal is een metaallegering die bestaat uit een combinatie van ijzer, koper, fosfor, silicium, nikkel en chroom. Het resultaat is een oxidatielaag die steeds roesteriger kleurt, zonder dat het materiaal doorroest. Je kunt er allerlei vormen mee maken. Zoals borderranden.

Interesse in een stoere tuin met cortenstaal? Informeer naar de mogelijkheden >>