Ga naar content
Terug

Beregeningsinstallatie voor je tuin

In vrijwel elke tuin die we aanleggen, plaatsen we tegenwoordig een beregeningsinstallatie. Hiermee voorkom je dat je planten, bloemen en struiken te weinig water krijgen, waardoor ze slecht groeien of zelfs doodgaan. We hebben slimme oplossingen voor zowel grote als kleine tuinen.

Geautomatiseerd of handmatig

Met een beregeningsinstallatie hoef je nooit meer bang te zijn dat je je tuin verwaarloost. Zo’n installatie bestaat uit een waterbron, een computer en een stelsel van poreuze slangen die we – verdeeld in zones – door de tuin leggen. De computer verstuurt het water door de slangen, op de tijdstippen die je invoert. Voer je de installatie uit met een regensensor, dan geeft het systeem geen water vrij als het regent. Dit scheelt in het waterverbruik. Je kunt ook kiezen voor een handmatig systeem, dat we aansluiten op de buitenkraan. Dit is vooral een handige oplossing in kleine tuinen. 

Zorgeloos genieten van je tuin

Een beregeningsinstallatie is zorgeloos genieten van je tuin. Het aanleggen is maatwerk. Want geen tuin is dezelfde. We stellen het systeem samen voor jouw tuin. We doen dit gewoonlijk als onderdeel van een tuinaanleg.

Overzichtspagina
Branch