Ga naar content
Terug

Een tuinontwerp naar jouw smaak

Strak modern, mediterraan of romantisch? We ontwerpen de tuin die bij je past. Laat je verrassen!

Leafs
Wij schetsen jouw droomtuin
In de stijl die je wilt
Ook kindvriendelijk of onderhoudsarm
Mediterraan, strak modern of romantisch

Tuinontwerp op maat

Houd je van strak modern of juist van weelderig romantisch? Van mediterraan? Of van onderhoudsarm en kindvriendelijk? Wat jouw tuinwensen ook zijn, we overtreffen ze graag. Heb je zelf nog geen idee? Vertrouw ook dan gerust op onze creatieve en inspiratievolle tuinontwerper.

Een tuin met sfeer en functie

Natuurlijk, niet in alle gevallen hoef je een tuinontwerp te laten maken. Bijvoorbeeld als je zelf al een uitgewerkt idee hebt en het niet zo ingewikkeld hoeft. Maar heb je zelf nog geen plan? En wil je graag de zekerheid van de mooiste tuin? Dan komt onze tuinontwerper graag bij je langs. Wat je kunt verwachten? Inspiratie, creativiteit en nieuwe, frisse ideeën voor je nieuwe tuin.

Jouw ideeën, onze inspiratie

In een kennismakingsgesprek horen we graag alles over jouw wensen en ideeën. Welke sfeer moet jouw nieuwe tuin krijgen? Heb je zelf al ideeën over de indeling en de beplanting? Heb je misschien foto’s verzamelt van tuinen die je mooi vindt? Onze tuinontwerper adviseert je over oplossingen waar je zelf misschien niet aan had gedacht. We dagen je uit en verrassen je met onze eigen ideeën.

We brengen je tuin tot leven

Na het gesprek maken we een eerste ontwerp, met kostenindicatie. Dat geeft jou een goed beeld van de indeling van de tuin en de invulling met beplanting, bestrating, tuinverlichting en bijvoorbeeld een veranda, vijver en blokhut. Meestal maken we ook een beplantingsplan. Daarop zie je welke typen beplanting op welke plekken in de tuin komen. Kortom: we brengen je tuin tot leven op papier.

Na jouw akkoord: aan de slag!

Heb je aanpassingen? Dan voeren we die door. En ben je akkoord met het ontwerp? Dan maken we de definitieve offerte. En dan? Aan de slag! Meer over tuinaanleg

Laat je verrassen door ons tuinontwerp

Wil je nu eens een écht mooie tuin? Er is méér mogelijk dan je waarschijnlijk denkt. Laat je verrassen door ons tuinontwerp.

Vraag een offerte aan
Binnen 2 werkdagen wordt er contact met je opgenomen
Branch