Ga naar content
Terug

Kindvriendelijke tuin

Leafs

Een heerlijke moderne tuin, ook voor kinderen

Een kindvriendelijke tuin is een tuin waar je zelf heerlijk kunt zitten én waar jouw kinderen lekker kunnen spelen. Veiligheid en overzicht zijn daarbij heel belangrijk. En natuurlijk ruimte. Een goed voorbeeld is deze tuin in Ermelo. Deze tuin is kindvriendelijk en modern.

De tuin is gerealiseerd bij een nieuwgebouwde woning in het buitengebied. De ontwerper tekende een stijlvolle en strakke tuin. Met grote terrassen, brede paden en speelse verhogingen. Er is een mooie balans tussen het grote gazon, de sierlijke beplanting en de stoere bomen.

Voor de kinderen is er een crossbaan. Ook een dierenweide voor de geiten is onderdeel van het ontwerp. Het gazon biedt veel ruimte voor speeltoestellen. De tuin wordt omzoomd door een eenvoudig hekwerk met beukenhagen. Ook een beregeningsinstallatie is aangelegd. Dit zorgt voor de juiste bewatering van de planten. En dus voor een mooi bloeiende tuin.

"Feenstra Hoveniers heeft voor ons een prachtige tuin aangelegd. De planning was ambitieus maar is keurig gehaald. Over de afwerking en het contact met de medewerkers van Feenstra Hoveniers zijn we heel erg te spreken."
Familie - Ermelo

Bekijk ook deze droomtuinen


Moderne kindervriendelijke tuin

Een kindvriendelijke tuin is een tuin waar iedereen zich prettig voelt: jij én je kind. Natuurlijk is het belangrijk dat jouw kinderen veilig kunnen spelen in de tuin. Bij het ontwerp houden we daarmee al rekening. Prettig is ook dat je als ouder overzicht hebt vanaf het terras. En vooral: dat je kinderen lekker de ruimte hebben om te spelen en te ontdekken, samen met vriendjes. Ook kleinere tuinen zijn heel geschikt.