Ga naar content
Terug

Specialisten in diverse tuinwerkzaamheden

Schakel ons in voor diverse tuinwerkzaamheden. Van bestrating en schuttingen plaatsen tot beregening aanleggen en boomverzorging.

Leafs
Jouw tuin compleet aangelegd
Incl. bestrating, schuttingen en beregening
Bomen verzorgen, snoeien of kappen
Ook specialist in het plaatsen van blokhutten

Specialisten in divers hovenierswerk

Leaf

Grondwerk

Elke tuinaanleg begint met grondwerk. Daarmee leggen we de basis voor je nieuwe tuin. Goed grondwerk is belangrijk, want dat draagt bij aan een gezonde groei en bloei van je planten, bloemen, struiken en bomen. We doen dit daarom met zorg.

Meer over grondwerk
Leaf

Tuin bestraten

Wil je je tuin of oprit (her)bestraten? En doe je dat liever niet zelf? Wij verzorgen dat graag voor je. Als onderdeel van een tuinaanleg of als losse opdracht. Ook verhardingswerk voor je bedrijfsterrein. We leveren elk merk en type bestrating.

Meer over tuin bestraten
Leaf

Schuttingen plaatsen

Hecht je aan je privacy in je eigen tuin? Kies dan voor een schutting als tuinafscheiding. We leveren en plaatsen alle typen schuttingen. Altijd van hoge kwaliteit, mooi om te zien én functioneel. Er zijn vele mooie oplossingen leverbaar.

Meer over schuttingen plaatsen
Leaf

Blokhut opbouwen

Een blokhut is een eyecatcher in je tuin of bij je huis. We leveren ze in diverse typen en maten. Ook verzorgen we het opbouwen van je blokhut. Gemaakt van A-kwaliteit hout en geïmpregneerd. Je hebt 25 jaar lang nauwelijks onderhoud.

Meer over blokhut opbouwen
Leaf

Beregeningsinstallatie aanleggen

In vrijwel elke tuin, plaatsen we tegenwoordig een beregeningsinstallatie. Dit voorkomt dat planten, bloemen en struiken slecht groeien of zelfs doodgaan. We hebben slimme oplossingen voor zowel grote als kleine tuinen.

Meer over beregeningsinstallatie aanleggen
Leaf

Boomverzorging

Twijfel je aan de gezondheid van een boom in je tuin? Wordt de boom wel erg groot? Of moet er een boom wijken? Schakel dan onze gediplomeerde boomverzorger in. We adviseren, snoeien, kappen en verplaatsen.

Meer over boomverzorging
Branch