Ga naar content
Terug

Altijd een mooie tuin met tuinonderhoud

Houd je je tuin graag mooi en netjes? Schakel ons in voor tuinonderhoud. Dat kan op diverse manieren.

Leafs
Bespaar tijd en inspanning
Het hele jaar door een mooie tuin
Diverse pakketten mogelijk
Schakel ons in zoals je wilt

Tuinonderhoud

Je hebt een mooie tuin. En daar ben je trots op. Maar hoe houd je je tuin mooi en netjes? Dat kost niet alleen tijd en inspanning, het vraagt ook om kennis. Steeds meer mensen kiezen daarom voor tuinonderhoud door Feenstra. Dat kan op allerlei manieren, voor zowel particulieren als bedrijven.

Het hele jaar door een mooie tuin

Met goed tuinonderhoud geniet je het hele jaar door van een mooie tuin. In het voorjaar zorgen we dat de planten, de bloemen en het gras weer mooi gaan groeien. Dat het terras er mooi bijligt. En de grond een gezonde voedingsbodem is. In voorjaar en zomer kunnen we je tuin blijven bijhouden. En in het najaar maken we de tuin winterklaar. We verwijderen de eenjarige planten, snoeien struiken en bomen en beschermen planten tegen de vorst. En we mesten en kalken het gazon om goed de winter door te komen.

Wat kunnen we voor je doen?

Iedereen kan bij ons terecht voor tuinonderhoud. Ook als je je tuin niet door ons hebt laten aanleggen. In overleg bepalen we wat we voor je gaan doen. En hoe vaak. Misschien wil je graag dat we twee keer per jaar langskomen: in het voorjaar en vlak voor de winter invalt. Maar we kunnen ook vaker langskomen. Als je wilt zelfs wekelijks, zodat je helemaal nergens omkijken naar hebt.

Kies uit de volgende onderhoudspakketten


Tuinonderhoud basis (2x / jaar)

  • Een voorjaars- en najaarsbeurt
  • We verticuteren en bemesten het gazon


Tuinonderhoud compleet (4x / jaar)

  • Een voorjaars- en najaarsbeurt
  • We verticuteren en bemesten het gazon
  • Daarnaast komen we nog twee keer per jaar voor bijvoorbeeld het snoeien van de heesters, bomen en/of hagen en bemesten we de borders en het gazon. 


Tuinonderhoud volledig (8x / jaar)

  • Het meest complete pakket, geen omkijken naar je tuin
  • We komen 8x per jaar je tuin onderhouden

Deze pakketten zijn voorbeelden. 

We komen graag bij je langs om te kijken naar je tuin en om je wensen door te nemen.

Zo kunnen we bijvoorbeeld ook alleen je hagen knippen, je gras onderhouden (maaien, bemesten, verticuteren) en je tuin bemesten. 

    Branch