Ga naar content
Terug

Tuin bestraten

Wil je je tuin of oprit (her)bestraten? En doe je dat liever niet zelf? Wij verzorgen dat graag voor je. Als onderdeel van een tuinaanleg of als losse opdracht. Je kunt bij ons ook terecht voor verhardingswerk voor je bedrijfsterrein. We leveren elk merk en type bestrating.

Elk type (sier)bestrating

Heb je al idee├źn over het type bestrating? Best lastig, want het aanbod is enorm. Je hebt keuze uit natuursteen, beton of gebakken steen. Ook is er volop keuze in structuren, afmetingen en kleuren. Verder zijn er verschillen qua waterdoorlatendheid en ruwheid. En natuurlijk qua kosten. Gelukkig hoef je dat allemaal niet zelf uit te zoeken, want wij hebben veel ervaring met diverse typen bestrating. Met onze praktijkkennis adviseren we je graag over de beste bestrating voor jouw tuin.

Ga je voor strakke lijnen?
Of juist voor sierlijke vormen?

(Sier)bestrating laten leggen

Het leggen van siertegels is een zorgvuldige klus die niet alleen vraagt om spierkracht en handigheid, maar ook om kennis van de bestrating. Zo bepaalt het type bestrating welke fundering nodig is. Kies je de verkeerde fundering, dan kan de bestrating gaan verzakken of kantelen. Wil je dat voorkomen? Schakel ons dan in voor de bestrating van je tuin of oprit.

Overzichtspagina
Branch