Ga naar content
Terug

De vakmensen voor uw tuin

Leafs

Over ons hoveniersbedrijf

Leaf

Ontwerp, aanleg en onderhoud

Een tuin is veel meer dan een lap grond. Het is een plek om heerlijk te ontspannen, elkaar te ontmoeten. Een plek om te léven en te genieten. Zo’n plek maken we graag voor je. Als je wilt, maken we een doordacht tuinontwerp. We verzorgen de tuinaanleg. En wil je graag het hele jaar door een mooie tuin? Schakel ons dan ook in voor tuinonderhoud. We doen het graag. En met liefde voor het hoveniersvak. Dat zie je terug in de tuinen die we maken, voor particulieren en bedrijven.

Leaf

We doen het graag sámen

Als je ons inschakelt, dan heb je nergens omkijken naar. Want we maken je tuin compleet, inclusief bijvoorbeeld verlichting, beregeningsinstallatie en veranda. En toch doen we het graag sámen. We houden van een persoonlijke en ongedwongen aanpak. Van goede communicatie en samenwerking met jou als klant. En ook: van gezelligheid tijdens de aanleg of het onderhoud. We houden nu eenmaal van ons werk. Onze mensen zijn representatief, punctueel en werken netjes.

Leaf

Stijl, sfeer en functionaliteit

Heb je een voorkeur voor een bepaalde stijl? Wij maken de tuin die je mooi vindt. Strak modern, mediterraan of weelderig romantisch. Om maar iets te noemen. Heb je zelf nog geen idee? We denken graag met je mee. Daarbij letten we niet alleen op stijl en sfeer, maar ook op functionaliteit. Sinds 2004 hebben we talrijke tuinen mogen ontwerpen en aanleggen. En we hebben deze tuinen zien groeien en bloeien. En geloof ons: er is méér mogelijk dan je waarschijnlijk denkt.