Ga naar content
Terug

Vakkundige tuinaanleg met stijl en sfeer

Met tuinaanleg brengen we je tuin tot leven. In de stijl en sfeer die je wilt. Het resultaat zal je verrassen.

Leafs
Elke stijl en sfeer
Persoonlijke en betrokken begeleiding
Ook kindvriendelijk of onderhoudsarm
Mediterraan, strak modern of romantisch

Tuinaanleg

Je kunt vast niet wachten totdat je nieuwe tuin er is. En eerlijk gezegd: wij ook niet. Want niets is mooier dan het papieren ontwerp te vertalen naar de tuin die je altijd al wilde. Of je nu houdt van strak modern, mediterraan of van weelderig romantisch. Of van nóg een andere stijl. We maken je graag blij met ons vakmanschap, onze creativiteit en onze souplesse tijdens de uitvoering. Talrijke particulieren en bedrijven gingen je de afgelopen 20 jaar voor.

Van grondwerk en beplanten tot veranda en vijver

Bij het aanleggen van een tuin komt nogal wat kijken. Van grondwerk tot bestraten tot beplanting aanbrengen. Vrijwel altijd brengen we een beregeningsinstallatie aan, ook in kleine tuinen. Dit voorkomt uitdroging van de grond en de beplanting. We leggen de verlichting aan. Plaatsen schuttingen. En wil je een misschien blokhut, veranda of vijver? Of een karakteristieke rotspartij?

Goede communicatie en souplesse

Tijdens de tuinaanleg communiceren we graag goed met je. Want we kunnen het nog zo mooi bedenken op papier, in de praktijk kan het soms handig zijn om de dingen nét even anders te doen. En heb je zelf toch nog een aanpassing? Overleg dit dan even met ons. Doe je dat op tijd, dan is er meestal nog van alles mogelijk. Die souplesse vinden we belangrijk. Want daarmee maken we het verschil tussen een oké-tuin en een fantastische tuin waar je graag zo veel mogelijk tijd doorbrengt.

Kies ook voor tuinaanleg door Feenstra

Wil je je tuin graag door ons laten aanleggen? Of overweeg je dit? Vertel ons je wensen en we maken een indicatieve offerte voor je.

Vraag een offerte aan
Binnen 2 werkdagen wordt er contact met je opgenomen
Branch