Ga naar content
Terug

Loungen in eigen tuin

Leafs

Een loungetuin is veel meer dan een tuin met een lekkere loungeset. Neem nu de middelgrote tuin die we realiseerden in de wijk Vathorst in Amersfoort. De hele tuin nodigt uit om buiten te genieten. De twee eigenaren zijn er dolgelukkig mee.

De loungetuin heeft een warme en knusse uitstraling. We creëerden een sfeervol vlonderterras onder een kastanje-houten pergola en een omheining van struiken. Heerlijk om hier ’s avonds een wijntje te drinken. Door de grote, robuuste tegels lijkt de tuin royaler dan deze in werkelijkheid is.

De tuin wordt aan beide kanten omzoomd door laurierwolken waar je tussendoor kunt lopen. De bewoners ervaren veel sfeer, gezelligheid en privacy in hun nieuwe tuin. Informeer naar de mogelijkheden >>


Bekijk ook deze droomtuinen


Een loungetuin om tot rust te komen

Met een loungetuin trek je je woonkamer door naar buiten. Een lounge is een plek waar je tot rust komt. En waar kan dat beter dan in de tuin! Een loungetuin is een tuin met knusse, comfortabele plekjes die een geborgen gevoel geven. We passen warme, natuurlijke materialen toe. En sfeervolle en bij voorkeur onderhoudsarme beplanting. Een loungetuin biedt ook veel privacy. Regelmatig leggen we een loungetuin aan. Ook kleine tuinen zijn hier heel geschikt voor.